Unikátní dům na bydlení nebo podnikání s bazénem, vybaven moderními technologiemi, ohromujícím pozemkem 1242 m2

Prodejní cena po slevě: 16400000 Kč za nemovitost
Původní cena: 18400000 Kč
Poznámka k ceně: včetně provize, další pozn.:Cena je uvedena včetně provize RK.
Číslo nabídky: 686556
Stav nabídky: Aktivní
Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Domy a vily
Podtyp: Rodinný
Kraj / Okres: Jihomoravský / Brno-venkov
Lokalita: Podolí,Podolí 82
Plocha: 345.00 m2
Datum aktualizace: 19.10.2023

V případě, že máte podobnou nemovitost v nabídce, zadejte nám ji a my oslovíme zájemce, kterým jsme tuto nabídku prezentovali. Formulář pro zadání Vaší nabídky je zde. Případně volejte makléře.

Orientační hypoteční kalkulačka


Zadejte požadované hodnoty
Úvěr:
Úroková sazba:
Délka splácení (roky):
Měsíční splátka:

Poslat odkaz známému


Vyplňte prosím všechna pole
Vaše jméno:
Váš email:
Odeslat na email:
Váš vzkaz:
* Kontrolní text

Mám zájem o prohlídku


Vyplňte prosím všechna pole
Jméno a příjmění:
Váš telefon:
Váš email:
Navrhovaný datum:
Navrhovaný čas:
* Kontrolní text

Nabídnout cenu


Vyplňte prosím všechna pole
Jméno a příjmění:
Váš telefon:
Váš email:
Navrhovaná cena:
Důvod navrhnutí jiné ceny:
(pokud navrhujete nižší cenu,
napište zde důvod, který máme sdělit majiteli)
Vzkaz makléři:
* Kontrolní text

Vzkaz makléři: náhradní termín prohlídky, dotaz k nemovitosti...


Vyplňte prosím všechna pole
Jméno a příjmění:
Váš email:
Váš telefon:
Váš dotaz:
* Kontrolní text

Hlídat změnu


Vyplňte prosím všechna pole
Jméno a příjmění:
Váš email:
Váš telefon:
Druh změny:
* Kontrolní text

Detailní popis nemovitosti

Výjimečná příležitost! Nabízíme exkluzivně k prodeji samostatně stojícího třípodlažního podsklepeného rodinného domu s rozlehlým pozemkem v malebné obci Podolí u Brna. Dům je v klidné slepé ulici. Jednou z hlavních předností tohoto domu je zastřešený bazén s automatickou solnou jednotkou, která zajišťuje regulaci pH a protiproudový systém. Tento bazén je vybaven také elektricky ovládaným střešním oknem a zakrytím bazénové plachty. V rámci udržitelnosti jsou na střeše dílny nainstalovány solární panely, které mohou sloužit k vytápění bazénu v létě nebo dílně v zimě. Uvnitř přilehlé dílny se nachází veškerá technika pro bazén, a za dílnou se nachází kompletně podsklepený dřevník. Dále je na střeše domu umístěná ostrovní fotovoltaická elektrárna,
která zajišťuje ohřev vody pro užitkovou vodu v domě. Ta ohřívá vodu v bojleru. Jako doplňkovým zdrojem ohřevu je samostatný plynový kotel, který zajišťuje také centrální topení v domě. Nebo krbový kamna s výměníkem.
Kromě toho, tato nemovitost nabízí krásnou udržovanou zahradu o rozloze 1242 m2 se vzrostlými stromy, kamenným grilem, dřevěným zahradním altánkem s posezením a elektřinou. Na přilehlé terase domu je skrytá 9 metrů hluboká studna s ponorným čerpadlem a vodou napojenou do domu přes filtraci a změkčovač vody. Terasa nabízí také možnost připojení solární sprchy.
Dispozice domu:
1. podzemní podlaží - sklepní prostory
Z prostoru chodby v 1. nadzemním podlaží vchází do 1. podzemního podlaží, které je využíváno jako prádelna 8,60 m2 a prostor 2 kanceláří 19,30 m2 a 12,28 m2, spíže 2,9 m2, skladu 4,60 m2, prádelny 8,60 m2, technické místnosti 2 m2.
1. nadzemní podlaží
Do domu je vstup jak z bočního vchodu nebo ze zimní zahrady o rozměru 19,80 m2. Dostanete se do 1. nadzemního podlaží do předsíně o výměře 23 m2, ze které se vstupuje do otevřené kuchyně 14 m2 s jídelnou o výměře 9 m2 s obývacím pokojem o výměře 35 m2. Atmosféru obývacího pokoje umocňuje vestavěný krb s výměníkem, kterým lze vytopit celý dům. Majitelé mysleli na veškeré detaily a vkládání dřeva do krbu je řešené z chodby, tak, aby obývací pokoj zůstal stále čistý. Dále se vchází z chodby do prostory koupelny se sprchou, WC a pisoárem pro muže.
2. nadzemní podlaží
Z prostoru chodby v 1. nadzemním podzemí se po schodišti vchází do 2. nadzemního podlaží kde je při vstupu chodba s kancelářským prostorem 10,43 m2, dále se z tohoto prostoru vstupuje do 3 pokojů o výměře 30 m2, 21 m2 a 17 m2, dále se zde nachází koupelna s vanou a WC 6,35 m2.
3. nadzemní podlaží - podkrovní prostor
Po schodišti se dále vstupuje do prostoru podkroví, kde je prostorná chodba, která je 7,40 m x 3,60 m velká. Z chodby se vchází do otevřené kuchyně 15 m2 s obývacím pokojem 21 m2, dále do dalšího pokoje o výměře 18 m2 a dále do prostoru šatny o výměře 15 m2 a do koupelny s vanou, sprchou, WC a bidetem.
Celkem užitná plocha 1. PP je 58 m2.
Celkový užitná plocha 1. NP je 113 m2.
Celkem užitná plocha 2. NP je 84 m2.
Celkem užitná plocha 3. NP - podkrovních prostor je 90 m2.
Užitná plocha celkem 345 m2.
Dům obsahuje koupelnu na každém patře, prádelnu v podzemním podlaží a kuchyně je v prvním a třetím patře (obytném podkroví). V každé kuchyni je také přídavný kohoutek na filtrovanou vodu. Dům je vybaven rozvodem pro kamerový systém a alarm, bezpečnostním čipem u vchodových dveří, zamykacím kováním v zimní zahradě a tvrzeným sklem u vchodu. Optický internet je již nainstalován.
Tento úžasný rodinný dům nabízí řadu výhod a možností využití, které mohou být velmi atraktivní:
1. Kvalitní životní prostředí: Dům se nachází v malebné obci Podolí u Brna, blízko přírody as pěkným výhledem. Klidné a tiché prostředí poskytuje ideální místo pro odpočinek a relaxaci.
2. Kompletní rekonstrukce: Dům prošel postupnou kompletní rekonstrukcí včetně zateplení zdiva a nové střechy. To znamená, že klienti si mohou být jisti, že nemovitost je ve vynikajícím technickém stavu a nebudou muset investovat do dalších renovacích.
3. Vysoce kvalitní vybavení: Dům je vybaven moderními prvky a technologiemi, jako jsou solární panely, tepelné čerpadlo, optický internet, kamerový systém a alarm. Tyto prvky zajišťují vysoký komfort a bezpečnost pro celou rodinu.
4. Bazén a zahrada: Přítomnost bazénu s tepelným čerpadlem, solárními panely, fotovoltaickou elektrárnou a automatizovanou solnou jednotkou nabízí klientům možnost využívat bazén po celý rok. Prostorná zahrada s grilem, altánkem a zahradním domem poskytuje ideální prostor pro setkávání s rodinou a přáteli a relaxaci na čerstvém vzduchu.
5. Víceúčelové prostory: Dům nabízí různé místnosti a prostory, jako jsou dílna, podsklepený dřevník, zimní zahrada a prádelna. Tyto prostory klientům využívám dům pro různé účely, včetně pracovních, rekreačních a skladovacích potřeb.
6. Výhodná poloha: Dům se nachází v perfektní lokalitě s výbornou dostupností do Brna prostřednictvím MHD a snadným přístupem na dálnici. Klienti mohou využívat výhody města, aniž by se museli vzdát klidného života ve venkovském prostředí.
7. Potenciál komerčního využití: Díky své velikosti, vybavení a výhodné poloze má tato nemovitost také potenciál pro komerční využití. Může sloužit jako penzion, ubytovací zařízení nebo sídlo pro malou firmu.
Orientaci v prostorách domu získáte z aktuálního půdorysu, který je k dispozici u fotografií, případně Vám jej na vyžádání zašleme v lepší kvalitě. Také máme k dispozici virtuální prohlídku, rádi Vám na ni zašleme odkaz, kde se poměrně jednoduše z pohodlí domova zorientujete jak dům opravdu vypadá a můžete si jej virtuálně projít celý.

Doplňkové informace nemovitosti

Plocha pozemku: 1242.00 m2 Zastavěná plocha: 147.00 m2
Užitná plocha: 345.00 m2 Stav: dobrý
Počet místností: 12 Parkování poznámka: před objektem
Nadzemních podlaží budovy: 3 Zařízený: ne
Voda: zdroj pro celý objekt | dálkový vodovod | rozvod studené i teplé vody Elektřina: 230 V | 380 V
Odpad: kanalizace Plyn: plynovod
Vytápění: ústřední plynové Konstrukce budovy: cihlová

Kontakt na makléře

Jméno: David
Příjmení: Vašíček
Kontakt: +420608772407
Email: david.vasicek@alvareal.cz
Výpis nemovitostí makléře

V případě, že máte podobnou nemovitost v nabídce, zadejte nám ji a my oslovíme zájemce, kterým jsme tuto nabídku prezentovali. Formulář pro zadání Vaší nabídky je zde. Případně volejte makléře.

Spočítejte si hypotéku pomocí hypotečních kalkulaček

comments powered by Disqus
Přehled kontaktů:

Tel.: 543 217 040
Mobil: 602 712 407
Adresa: Brno, Štěpánská 6
Email:
Web: Nemovitosti Brno
© Nemovitosti Brno

Navigace:
Tipy / Novinky emailem:
Odeslat

Zadejte svůj email budeme Vás informovat o novinkách, výhodných akcích a slevách. Registrace je zdarma a lze ji kdykoli zrušit.Zrušit odběr

Autor webu:

Webdesign studio TAOX je také autorem webů

Internetové obchody, e-shopy. Reklamní agentura specializovaná na prostředí internetu a medií.