Prodej dvoupodlažní chaty s vlastním oploceným pozemkem 344 m², užitná plocha 60 m², Račice-Pístovice

Číslo nabídky: 701376
Stav nabídky: Prodáno
Typ nabídky: Prodej
Typ nemovitosti: Chaty a rekreační objekty
Kraj / Okres: Jihomoravský / Vyškov
Lokalita: Račice-Pístovice,Pístovice č.ev.42
Plocha: 60.00 m2
Datum aktualizace: 29.7.2024

Pokud máte v nabídce podobnou nemovitost, máme stále zájemce, kteří podobnou nemovitost chtějí koupit - nabídněte nám Vaši nemovitost prostřednictvím formuláře, nebo zavolejte na tel.: 602712407

Poslat odkaz známému


Vyplňte prosím všechna pole
Vaše jméno:
Váš email:
Odeslat na email:
Váš vzkaz:
* Kontrolní text

Detailní popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji chatu v k.ú. Pístovice, obec Račice-Pístovice. Jedná se o zděnou chatu s dřevěnou nástavbou z r. 1993. V této chvíli proběhlo dokončení rekonstrukce koupelny a WC. V letošním roce instalována nová kuchyňská linka, výměna oken za plastová s dvojskly. Střecha vč. tepelné izolace původní.
Dispozice: vstupní zastřešená veranda 5,5 m²; hlavní obytná místnost 23,4 m²; chodbička se vstupem do sklepa a koupelnou 6,6 m²; podkrovní místnost se vstupem 15 m²; podkrovní ložnice 15 m². Chata částečně podsklepena, výška stropu cca 1,8 m.
Nemovitost se prodává vybavená: nová kuchyňská linka včetně mikrovlnné trouby, stůl se židlemi v hlavní obytné části, v podkroví postele, komody. Koupelna a WC včetně příslušenství.
V přízemí el. přímotop, vytápění však krbovými kamny s plotýnkou, která chatu krásně vytopí během chvilky. Ohřev vody el. bojlerem Ariston. Nemovitost napojena na vodovodní řad, vyúčtování 1x ročně dle reálné spotřeby. Septik na pozemku. El. rozvedena i po pozemku, na dvou místech vyvedené venkovní zásuvky.
Chata se nachází na vlastním oploceném pozemku s vjezdní bránou. Část plotu betonová, zbytek živý plot, brána pletivová. U plotu zbudováno posezení včetně stolu a židlí, kde stín poskytují vzrostlé habry. V rohu pozemku dřevěný zahradní domek, který Vám umožní dostatečný úložný prostor na veškeré zahradnické vybavení a plechová kůlna.
V nejbližším okolí možnost koupání v Pístovickém rybníku vzdáleném do 10 minut chůze nebo lom Libuše v obci Luleč, kde je koupaliště i s občerstvením. Rybaření možné na Libuši nebo v rybníce Chobot (obec Nemojany). V okolních lesích ideální lokality pro houbaření. Chatová oblast se nachází 10 minut autem od Vyškova, kde je veškerá občanská vybavenost, Aquapark Vyškov s dostatečným vyžitím i pro nejmenší.
Výměry jsou orientační, měřené přístrojem Matterport.
V případě zájmu o prohlídku, kontaktujte makléře.

Doplňkové informace nemovitosti

Plocha pozemku: 344.00 m2 Sklep: ano
Parkování poznámka: před objektem Voda: dálkový vodovod | rozvod studené i teplé vody
Elektřina: 230 V | 380 V Vytápění: lokální tuhá paliva | lokální elektrické

Kontakt na makléře

Jméno: Sylva
Příjmení: Čadová
Kontakt: +420775560502
Email: sylva.cadova@alvareal.cz
Výpis nemovitostí makléře

Pokud máte v nabídce podobnou nemovitost, máme stále zájemce, kteří podobnou nemovitost chtějí koupit - nabídněte nám Vaši nemovitost prostřednictvím formuláře, nebo zavolejte na tel.: 602712407

Spočítejte si hypotéku pomocí hypotečních kalkulaček

comments powered by Disqus
Přehled kontaktů:

Tel.: 543 217 040
Mobil: 602 712 407
Adresa: Brno, Štěpánská 6
Email:
Web: Nemovitosti Brno
© Nemovitosti Brno

Navigace:
Tipy / Novinky emailem:
Odeslat

Zadejte svůj email budeme Vás informovat o novinkách, výhodných akcích a slevách. Registrace je zdarma a lze ji kdykoli zrušit.Zrušit odběr

Autor webu:

Webdesign studio TAOX je také autorem webů

Internetové obchody, e-shopy. Reklamní agentura specializovaná na prostředí internetu a medií.